Main Logo Mact

begeleiding

in company,
1 op 1 of in groep

mact heeft meer dan 15 jaar ervaring in continuous improvement op de werkvloer. Die expertise gebruiken we om continu verbeteringen aan te brengen. We doen dat steeds met respect voor het gevoel dat de medewerkers hebben tegenover veranderingen en zonder het doel uit het oog te verliezen. Daarom werken we altijd volgens een vaste werkmethode zodat we iedere nodige stap in het proces doelgericht kunnen aanpakken.

1. vaststellen

Aan de hand van een grondige analyse van de huidige situatie stelt mact de uitdagingen binnen je bedrijf vast. Niet alleen voeren we een fundamenteel gesprek, we trekken ook zelf onze werkschoenen aan en bekijken samen de processen tot in detail vanop de werkvloer.

2. visualiseren

Het is essentieel om een goed beeld te schetsen van de huidige processen. We vertalen de problemen in beelden, grafieken of tabellen zodat iedereen begrijpt wat de impact van de huidige situatie is en hoe we die situatie kunnen bijschaven.

3. verbeteren

Waar bij andere partijen de samenwerking stopt na de adviesverlening, gaan we bij mact een stap verder. Eens de uitdagingen in kaart zijn gebracht, is het tijd om actie te ondernemen. Het doel? Continu verbeteren. mact werkt niet met standaardoplossingen, maar met concrete tools en hulpmiddelen in functie van je mensen, machines, middelen, infrastructuur ...

4. volhouden

Na de implementatie van de verbeteringen is het belangrijk dat je die veranderingen ook volhoudt. mact blijft na het project steeds voor je klaar staan met nazorg, coaching, support en opleidingen.

Industrieweg 45
8800 Roeselare
België

BTW BE0763.482.149

DV.O247468