Main Logo Mact
Deel deze case

Inspirerende opleiding Lean Administration

Met mact helpen we niet alleen bedrijven in hun workflow, maar inspireren we ook graag heel wat ondernemers en hun medewerkers met interessante opleidingen. Zo stonden we op 4 mei 2021 voor een hele groep enthousiastelingen om hen bij te leren over lean office.Een concept uit Japan waarin de werkwijze bestaat om zoveel mogelijk verspilling te herkennen en weg te werken. Lean systemen maken bedrijven competitiever, zorgen voor hoge kwaliteit, lage kosten en een betrouwbare en korte reactietijd.

Tijdens de opleiding brachten we verschillende branches bij elkaar. Met onze no-nonsense aanpak doken we meteen in de problemen waarop de deelnemende bedrijven botsten. Zo werkten we in groepen samen en zochten we samen naar een gerichte oplossing per vraagstelling. En daar blijft het niet bij, want ook na de opleiding belden we iedereen individueel op om te luisteren waar ze nog hulp kunnen gebruiken. Zo werkten we bijvoorbeeld cases uit rond de ergonomie op kantoor, de thuiswerksituatie en efficiënt administratief werken.

“Tom geeft heel vlot les. Hij is geen theoreticus, maar past alles meteen in de praktijk toe. Je bent niet zomaar een nummer, maar een individu met een probleem dat kan aangepakt worden. En ook nadien zat hij achter onze veren om verbeteringen in ons bedrijf toe te passen.”

- Jennifer, Weiss Technik 

Industrieweg 45
8800 Roeselare
België

BTW BE0763.482.149

DV.O247468