Main Logo Mact
Deel deze case

Herindeling van de productieruimte voor Brustor

Brustor kende een grote groei, waardoor de medewerkers met een plaatstekort op hun afdeling kampten. Aan de hand van een bedrijfsbezoek stelden we vast dat er heel wat onbenut potentieel aanwezig was op de werkvloer. Zo bleek er bijvoorbeeld nog voldoende capaciteit in het magazijn aanwezig te zijn en vormde de hoogte van het gebouw een grote troef. 

Samen met de zaakvoerders, staalbouwers en de medewerkers visualiseerden we de mogelijkheden rond het hoogbouwmagazijn. We creëerden meer vrije ruimte voor de medewerkers op het vloerniveau door een extra verdieping te bouwen. Dankzij een gedetailleerd grondplan bedachten we efficiënte oplossingen voor een perfecte balans tussen mensen, middelen en machines.

De uitvoering en opvolging met externe partijen lagen volledig in onze handen, zo konden de medewerkers en zaakvoerders zich volledig focussen op hun eigen werk. Na twee maanden was alles operationeel.

Wat deed mact exact?

  • Vaststelling van de huidige situatie.
  • Uitwerking van een optimale inzetbaarheid van de beschikbare oppervlakte.
  • De planning en opvolging van alle acties.
  • Verbetering van de productie en capaciteit binnen Brustor.

“Vanuit een bij de KMO-begeerde no-nonsense aanpak weten ze bij mact creatief maar vooral doordacht nieuwe concepten door te voeren en op te leveren. Zelfs met opgerolde mouwen als het moet. Hun expertise is verrijkend op veel gebieden.”

- Bart Verbouwhede, Brustor

Industrieweg 45
8800 Roeselare
België

BTW BE0763.482.149

DV.O247468