Main Logo Mact

inefficiëntie de
wereld uit helpen

hoe gaan
we te werk?

Het rendement binnen je productiebedrijf maximaliseren, dat is zowel voor jou als voor ons het ultieme doel. Hoe we dat exact aanpakken? Door samen het beste in je mensen naar boven te halen aan de hand van de juiste middelen, de nodige machines en de geschikte werkmethodes. We brengen de nodige processen in kaart en stellen vast waar de pijnpunten liggen. Zo zorgen we voor concrete oplossingen en acties, die meteen inzetbaar zijn.

waarom
kiezen voor
mact?

Onze adviezen zijn hands-on, theorie wordt altijd gekoppeld aan praktijk. Zo kan je wat je geleerd hebt direct toepassen op de werkvloer. Bij ons geen quick fixes, wij streven naar duurzame oplossingen.

doordacht

mact gebruikt analytisch onderbouwd boerenverstand om zo efficiëntie op de werkvloer te creëren.

ambitieus

“Het kan altijd beter: continue verbeteren is de norm!”

respectvol

Optimaliseren is het doel en dat kan op verschillende vlakken. Er wordt nooit met de vinger gewezen, pijnpunten wegwerken doen we als team.

correct

We werken op lange termijn. In the end moet je als klant het gevoel hebben dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en je bedrijf draait als een geoliede machine.

benieuwd hoe je efficiënter
kunt werken?

team

Ons groeiend team is een verzameling van ervaren, ondernemende mensen. We hebben allemaal dezelfde missie: jouw bedrijf vooruit helpen!

Industrieweg 45
8800 Roeselare
België

BTW BE0763.482.149

DV.O247468