Main Logo Mact

inefficiëntie de
wereld uit helpen.

hoe gaan
we te werk?

Voor velen is efficiëntie slechts een term. Een waarde met weinig tot geen inhoud. Maar voor mact is efficiëntie waar het allemaal rond draait. Samen zoeken we naar de sterktes van je team en koppelen we dit aan de nodige middelen en tools. Pijnpunten worden werkpunten met gerichte oplossingen en acties. Zo bekomen we optimale efficiëntie van je bedrijf en alles wat er bij komt kijken.

zo helpt mact je écht.

Geen theorie waar je niets mee bent, maar hands-on en meteen implementeerbaar advies. Quick fixes zijn uit den boze, want duurzame oplossingen is waar we voor gaan.

doordacht

Gezond boerenverstand? Dat hebben we allemaal. Maar we gaan verder dan dat. We zorgen voor analytisch onderbouwde oplossingen om zo efficiëntie op de werkvloer te bekomen.

ambitieus

We zijn niet tevreden met een stagnerende lijn, maar willen die lijn zien stijgen.

respectvol

Om ons doel te bereiken, is samenwerken zo belangrijk. En in een goede samenwerking wordt niet met de vinger gewezen, maar samen naar een oplossing gezocht. We communiceren open, maar met respect.

correct

Een geslaagd gevoel waar alle puzzelstukjes samenvallen? Daar gaan we voor. We werken naar oplossingen die op korte en lange termijn ervoor zorgen dat je bedrijf blijft draaien.

benieuwd hoe je efficiënter
kunt werken?

team

Het team van mact heeft één doel: jouw bedrijf vooruit helpen. We zijn een gevarieerd team van ervaren ondernemers met elk onze eigen specialisatie.

Industrieweg 45
8800 Roeselare
België

BTW BE0763.482.149

DV.O247468